La Copa Osona continua el dia 10 de març a Calldetenes

El proper diumenge dia 10 de març continua la Copa Osona de Trial – Gran Premi Diputació de Barcelona a Calldetenes, serà la segona prova puntuable de la vintena edició.

Com ja és habitual la prova transcorrerà en circuit de Trial de Calldetenes que oferirà un circuit mixta de cinc zones naturals i artificials on els participants les hauran de realitzar dues vegades.

El tret de sortida de la Copa Osona va ser el passat 24 de febrer a Taradell amb una participació de gairebé de 170 esportistes i amb victòria del viladrauenc Eloi Palau. Palau però no estarà a la línia de sortida per defensar el liderat de la Copa Osona i deixarà a Toni Guillén i Jordi Araque, segon i tercer a Taradell respectivament, opcions per liderar el certamen osonenc.

Els guanyadors a Taradell a les altres categories disputades van ser:

  • R1: Max Serra (Alella)
  • R2: Víctor Pérez (St. Pere de Vilamajor)
  • R3: Ferran Gonzalo (València)
  • Aleví: Ferran Serra (Taradell)
  • Principiant: Guim Jodar (Gironella)
  • Benjamí: Ivan Monrós (Avinyó)
  • Pre Benjamí: Erik Manrique (Sentmenat)
  • Open blau: Júlia Mallén (Cerdanyola del Vallès)
  • Open blanc: Pep Cusidó (Matadepera)

A la prova es disputaran un total de tretze categories: pre-benjamins (5-6 anys), benjamins (7-8 anys), principiants (9-10 anys) i alevins (11-12 anys), així com també les categories definides pel nivell open lliure, open blanc i open blau. A partir dels 13 anys les categories es defineixen pel nivell i són les R1, R2 i R3 corresponents als nivells vermell, taronja i verd respectivament. També comptarà amb les categories d’elit i la categoria màster per majors de 30 anys.

Per participar cal inscriure’s a aquí, hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 21€ per prova.

Pel que fa als horaris, el primer horari de confirmació serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’opens, R2, R3 i màsters, sent la sortida a les 09:00. De 10:30 a 11:00 és el torn per a les categories R1 i elits, sent la sortida a les 11:30. La sortida per a les categories de pre benjamins, benjamins i principiants serà a les 12:00 essent la confirmació d’11:30 a 12:00. El primer lliurament de premis s’estima al voltant de les 12:00.

La Copa Osona de Trial és organitzada pel Trialsport Club Esportiu Osona i per la Unió Ciclista Vic, compten amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, institucions i empreses privades.

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter utilitzant #CopaOsona i #GranPremiDiba