Gràcies a tots i a totes!

La 21a edició de la Copa Osona de Trial – Gran Premi Diputació de Barcelona s'esperava que fos una edició especial, de fet com totes, quan s'organitzen esdeveniments amb il·lusió totes tenen alguna cosa que les fan especials.

L'edició d'enguany estava programada amb un total de cinc proves. El tret de sortida va ser el passat dia 16 de febrer a Calldetenes i la va seguir Taradell el dia 8 de març. S'havia de continuar a Folgueroles el dia 19 d'abril, a L'Esquirol el dia 24 de maig, per posar punt final el pròxim dia 20 de juny amb la disputa del Trofeu Internacional Ciutat de Vic

Com la multitud d'actes i esdeveniments d'arreu, la 21a edició de la Copa Osona de Trial – Gran Premi Diputació de Barcelona serà recordada com aquella que no es va poder acabar, interrompuda per la crisi sanitària, per la pandèmia, pel COVID-19, pel confinament, per l'estat d'alarma, per la quarantena ... Cada un li dirà com li sembli. Ens quedarem amb el record dels dies tancats a casa amb la família vivint amb la incertesa de quan tornaríem tots a la normalitat i podríem pujar de nou sobre la bici i fer zones.

Des de l'organització volem tenir un especial record a les famílies que, per un motiu o un altre, ho han passat o ho estan passant malament, ja sigui per tenir algun familiar a l'hospital o per la pèrdua d'algun d'ells. Des d'aquí us volem acompanyar i us abracem.

Com a regla general en un esdeveniment esportiu els vencedors són proclamats davant de l'afició, l'edició d'enguany no viurà aquest moment de celebració i es donarà com a definitiva la classificació general després de la prova de Taradell.

Malgrat tot, des de l'organització pensem que aquest any tots i totes en som els guanyadors.

La decisió d'anul·lar les tres proves restants i de no buscar dates alternatives es deu a la voluntat de no voler saturar el calendari a partir de la tardor, respectant les altres organitzacions amb proves ja programades.

Així doncs ens posem a treballar per la 22a edició.

Gràcies a tots i a totes per la vostra confiança!