Presentada la darrera prova de la 20a Copa Osona: el Trofeu Internacional Ciutat de Vic - Gran Premi DIBA

Dimecres 26 de juny es va presentar al Mas d’en Bigues el Trofeu Internacional Ciutat de Vic, darrera prova corresponent a la 20a edició de Copa Osona Trial que organitzen les entitats Unió Ciclista Vic i Trialsport Club Esportiu Osona.

A la presentació davant de representants polítics i premsa Dani Parramon, el director de la prova, va posar en relleu la importància fer la prova internacional “comptarem amb la presència d’atletes d’arreu del món que amb la nostra copa es prepararan per a l’imminent inici de la Copa del Món el 7 de juliol a Àustria.”

El regidor d'esports de Vic, el Sr. Josep M. Roca, posava el focus d'atenció en les possibilitats que l'esdeveniment suposa pel territori i com la resta d'assistents va valorar la tasca de l'entitat organitzativa.

A l’acte hi va assistir també el director general del Consell Català de l’Esport i l’Activitat Física, Toni Reig que va reassaltar la importància d’internacionalitzar els esports i del valor que té la tasca de difusió de l’esport que aquests suposen.

Fets els parlaments els representants polítics, de les entitats col·laboradores i la premsa van poder reconèixer algunes de les zones que durant la jornada de dissabte els participants hauran de completar.


Camí a la Copa del Món

La prova a Vic arriba just una setmana abans que es doni a Àustria el tret de sortida a la Copa del Món. 
L’apliació del reglament que marca la Copa del Món i basat en l'acumulació de punts al llarg de les cinc zones serà protagonista la jornada del dissabte, fet que es suma a la dificultat i espectacularitat de les zones.
La internacionalització de la prova convida a participants de tots els països a l’assistència.

 

L’última prova de la Copa Osona

El Trofeu Internacional Ciutat de Vic completa el circuit de la Copa Osona que es va iniciar a finals de febrer a Taradell. Si bé Domènec Lladó i Jordi Araque aspiren a la victòria, no cal deixar de banda que la participació en la prova d'esportistes internacionals poden generar major amplitud de resultats en la classificació general.

Durant el matí de dissabte es desenvoluparan les proves de principiants, benjamins, prebenjamins, alevins, open, R1, R2 i R3.
Serà durant la jornada de la tarda que es celebraran les proves d’elit masculí i femení. Les proves classificatories s’iniciaran a les 14.00. Serà a les 17.00 que es coneixeran els classificats a les finals.
A les 18.00 es donarà el tret de sortida a la final d’elit femení, prova seguida per les finals masculines a les 19.00h.

No deixeu de participar a les xarxes socials InstagramFacebook i Twitter utilitzant #CopaOsona i #GranPremiDiba