La Copa Osona arriba enguany a la 25a edició

El certamen osonenc compleix aquest 2024 el quart de segle i s’ha convertit, des de ja fa varies edicions, en la cita imprescindible per a totes els amants del trial de bicicleta.

El bon ambient i la rigorositat en les proves han fet de la Copa Osona un esdeveniment de referència que ha traspassat fronteres, i així ha quedat palès amb un gran nombre d’esportistes internacionals i seleccions nacionals que en més d’una ocasió s’han deixat veure per terres osonenques.

Al llarg d’aquests vint-i-cinc anys la Copa Osona ha recorregut disset municipis de la comarca, oferint a cada edició una mitjana d’entre quatre i cinc proves.

El certamen de la vint-i-cinquena edició tindrà un total de cinc proves. Començarà el primer diumenge de de febrer a Taradell. El dia 25 de febrer tindrà lloc la prova d'Olost, que enguany s’incorpora al calendari. Pel dia 10 de març està prevista la prova a Sant Julià de Vilatorta i pel dia 24 del mateix mes tindrà lloc la prova de Folgueroles, la més antiga del certamen. La Copa Osona finalitzarà a Vic el dia 28 d’abril amb la disputa també del Gran Premi Ciutat de Vic, prova internacional que reunirà alguns dels millors riders masculins i femenins. Aquest any Vic tindrà doble cita, ja que el dia 1 de maig es disputaran els Campionats de Catalunya.