El dia 19 de febrer comença la Copa Osona

El proper diumenge 19 de febrer s’enceta a Osona la temporada de Trial FCC 2017. La divuitena edició de la Copa Osona de Trial es portarà a terme entre els mesos de febrer i juny amb un total de cinc proves repartides a diferents municipis de la comarca. Taradell donarà el tret de sortida al certamen continuant després pels municipis de Folgueroles (26 de març), de Sant Julià de Vilatorta (23 d'abril), de L'Esquirol (28 de maig) i finalment de Calldetenes (18 de juny).

Enguany s’espera una participació semblant a la de l’any passat, que va superar els dos-cents participants, la gran majoria provinents de comarques catalanes, però també vinguts d’Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid, així com també de països nord europeus tals com Suècia i Dinamarca.
Domènec Lladó d’Argentona i Alba Hidalgo de Sant Andreu de Llavaneres van ser-ne els guanyador de la passada edició en les categories absolutes masculina i femenina respectivament.

La prova inaugural es disputarà on ja ens té acostumats aquesta prova, l’entorn del restaurant Terra Endins. Les zones de la competició transcorreran al llarg del camí situat darrera del restaurant en un exigent terreny on predominen blocs de roca en pronunciats pendents. Seran un total de cinc zones on els participants hauran de superar-les un total dues vegades.

Es disputaran un total de tretze categories: pre-benjamins (5-6 anys), benjamins (7-8 anys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys), cadets (15-16 anys), sènior (17 i més) i sub23 (17-22). També es disputaran les categories denominades open, on els participants poden escollir el nivell de recorregut que millor s’adapta a ells i sense limitació d’edat, hi haurà tres nivells: blanc, blau i verd. Finalment hi haurà dues categories absolutes, la elit masculí i la elit femení

Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimecres  abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.

Pel que fa als horaris, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’infantils i d’opens, sent la sortida a les 09:00. De 10:30 a 11:00 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, sub23, sènior i elits sent la sortida a les 11:00. Finalment a partir de les 11:00 fins les 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i  principiants, sent la sortida a les 11:30. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

La Copa Osona de Trial és organitzada per Trialsport juntament amb la Unió Ciclista Vic, compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, institucions i empreses privades.

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, Facebook, YouTube, Twitter i Pinterest utilitzant #CopaOsona